• 2021. 01. 28. csütörtök
    Károly
  • -1 ℃
    3 ℃
  • Akciós autók Önnek!

Készítsük fel a hálószobát is a télre!

Otthonunk akkor mutatja meg az igazi arcát, ha évszakonként változó öltözetbe bújtatjuk. Tavasszal és nyáron a könnyed, légies színek és a vékony anyagok dominálnak, míg ősszel és főleg télen az a legjobb, hogyha van hova bevackolnunk magunkat. A hálószoba az a helyiség, amelyben a legtöbb időt töltjük el, így kiemelten fontos szerepet lát el a fentiekben. Nézzünk néhány ötletet, amelyek segítségével felkészíthetjük a hálószobánkat a télre.

- Bűnügyi hírek

Dekoráció

Bár klasszikusan a legfőbb téli dekorációs elemnek a karácsony megjelenítése számít, de óvva intenénk attól minden kedves olvasót, hogy hónapokon keresztül az adventi szettet kelljen néznie. A dekorációt illetően meleg fényű lámpák, kellemes gyertyák, az ablakot díszítő matricák is szóba jöhetnek. Az ünnepi hangulat mellett a mindennapokat is feldobja egy fényfüzér, amelyet a falra, bútorokra, illetve az ablakra is felfűzhetünk.

Vackoljuk be magunkat

A hálószobában természetesen az ágyon van a hangsúly. Ahhoz, hogy igazán kényelmes legyen, az alábbi szempontoknak kell megfelelnie:

  • Félkemény vagy félig puha matrac, amely megfelelően tartja a testünket alvás közben.
  • Egy kiváló minőségű takaró, amely bent tartja a testünk által képzett meleget, az izzadságot pedig elvezeti.
  • Egy vagy több párna, amelyek az éjszakára szintén jó tartást biztosítanak a gerincünknek és a nyakunknak.

A hangulatot pedig dobjuk fel a tél színeiben pompázó ágytakarók segítségével, melyek nem csupán izgalmas küllemet biztosítanak a hálószobánknak, de megóvják az ágyneműt a porosodástól is.

Hogy a különböző ágyneműket - főként, ha évszakonként szeretnénk őket cserélni - megfelelő helyen tudjuk tartani, szükségünk lehet ágy alatti tárolók beszerzésére. 

Ha pedig a puhaságot szeretnénk a maximumra tekerni, akkor érdemes vásárolnunk az ágy mellé egy kilépő szőnyeget, így mikor reggel felkelünk a talpunk a kellemes felülettel érintkezik majd először. Higgyék el, jobban fog indulni a nap!


A fotó forrása:

Photographee.eu / Shutterstock.com

Ez is érdekelheti