• 2022. 10. 06. csütörtök
  Brúnó
 • 2 ℃
  6 ℃
 • Akciós autók Önnek!

Amit az online kaszinóról tudni érdemes

Mindenkinek kell néha egy kis izgalom, hiszen az élet attól szép, hogy olyasmit is csinálunk, ami nem lenne muszáj, csupán az adrenalinszintet emeli meg egy kicsit (vagy nagyon). Talán éppen ezért szeretik olyan sokan a szerencsejátékokat – szinte mindenki játszik legalább alkalmanként, és igen, vannak, akik rendszeresen próbára teszik Fortunát. Ma pedig ehhez már egy kaszinóba se kell elsétálni, ugyanis online is van lehetőség játszani.

- Bűnügyi hírek

Miért is jó online játszani?

Egyszerű: mert az online kaszinó annak is elérhető, akinek nincs a közelében ilyen létesítmény. De nem ez az egyetlen előnye a dolognak, összességében sok szempontból egyszerűbb online játszani, mint elmenni egy valódi kaszinóba. Az élmény közel ugyanaz, azonban több a lehetőség.

Persze azért az online szerencsejátékozás szabályai némileg mások, mintha ténylegesen elmennél egy kaszinóba – és itt nem csak arra gondolunk, hogy nem kell kiöltözni. Megpróbáltuk összeszedni, hogy pontosan miben is más így játszani, mik az előnyei.

Ezek jellemzők az online kaszinókra:

 • Sokkal nagyobb játékválaszték. A legtöbb kaszinóban a klasszikus játékok mennek: póker, black jack, rulett stb. – biztosan mindenki tisztában van vele, nagyjából mikkel lehet számolni. Nos, az online kaszinók esetében a játékválaszték lényegesen szélesebb, így nagyobb merítéssel tudod kiválasztani azt, ami igazán jól megy. Folyamatosan próbálhatsz ki újdonságokat, de persze a klasszikusok is jelen vannak.
 • Videós kapcsolat, élő kaszinózás. Ha valóban az igazi kaszinóélményre vágysz, arra is van lehetőséged, ugyanis lehet kaszinózni élőben is, videós kapcsolattal. Ehhez persze gondoskodni kell a megfelelő technikai feltételekről, cserébe majdhogynem ugyanazt az élményt kapod, mintha ténylegesen jelen lennél.
 • Többféle fizetési mód áll rendelkezésre. Természetesen elsősorban az online fizetési módokra, vagy az átutalásra kell gondolni, de ezeket mindenféle módszerrel lehet rendezni: online pénztárca, fizetési felületen történő bankkártyás fizetés, utalásos fizetés, kuponok stb. Így van lehetőséged a számodra legmegfelelőbb módszert választani, és ez persze a nyeremény kifizetése esetében is igaz: többféleképpen kérheted a pénzedet.
 • Bárhol, bármikor. Mivel az online kaszinók nagy része mobilos appal is rendelkezik, szó szerint bárhol, bármikor élvezheted a játék örömét. Egy unalmas busz- vagy vonatúton például remekül elütheted az időt a kaszinózással.
 • Azonnali segítség. Az online kaszinóknál ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll, többféle csatornán: e-mailben, telefonon, de akár chaten is lehet segítséget kérni, ha probléma adódik, attól függően, mennyire sürgős a megoldás.
 • Teljesen biztonságos. Amennyiben a megfelelő online kaszinót választod, nem kell aggódnod az esetleges csalások miatt. Az ismertebb szerencsejáték oldalakon a biztonság is komoly szerepet kap, a pénzedet maximális korrektséggel kezelik.
 • Nagyobb lehet az önbizalmad. Egy kezdő nem biztos, hogy szívesen megy el egy kaszinóba, ugyanakkor az interneten sokkal bátrabban próbálhatjuk ki magunkat. Kisebbnek érezzük a kockázatot, nem olyan kellemetlen, ha veszítünk – érdemes azonban vigyázni, mert attól még, hogy csak játéknak tűnik az egész, a veszteség valódi lehet, ha rossz a szériánk, és nem húzzuk be időben a féket!

Izgalmas játékfelület, rengeteg előnnyel

Az online kaszinók tehát remek megoldást jelenthetnek, ha nincs kedved, vagy lehetőséged elmenni egy valódi kaszinóba, de a játék izgalmát szívesen átélnéd. A súgók sokat segíthetnek abban, hogy előre tájékozódj a játék mikéntjéről, amennyiben még új vagy ezen a terepen. Mivel ezek a kaszinók nincsenek helyhez kötve, lényegesen több játékost vonzhatnak, ezáltal pörgősebbek, izgalmasabbak is.

 Szponzorált cikk

Ez is érdekelheti