• 2018. 09. 25. kedd
    Eufrozina
  • 7 ℃
    14 ℃

8 NAPON BELÜL GYÓGYULÓ SEBEK A 9 HÓNAPOS CSECSEMŐN - SÍRT A GYEREK, EZÉRT HOZZÁVÁGTA A TV TÁVIRÁNYÍTÓJÁT - TELJES CIKK

A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

- Saját cikk

A vádlott, élettársa és 9 hónapos közös gyermekük együtt éltek Debrecenben. A ház egyik szobájában külön ágyon aludt a vádlott és egy másik ágyon az élettársa a néhány hónapos gyermekkel.

2017. február 26-án reggel 6 órakor a gyermek felriadt és sírni kezdett. A sírás hangjára felébredt a vádlott, aki dühös lett, felkapta az ágya mellett lévő televízió távirányítót és azt a gyermek felé dobta. A sértettet a bal arcán, a szeme mellett találta el.

A gyermek 8 napon belül gyógyuló bevérzéses könnyű sérülést szenvedett.

A sértett életkorából adódó fizikai, szellemi állapota miatt a hatályos jogszabály alapján védekezésre képtelen személynek minősül.

A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Debreceni Járásbíróságra. A tárgyalás mellőzésére irányuló vádiratban közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

(ugyeszseg.hu)


  Fotó: képünk illusztráció - forrás: internet

Ez is érdekelheti